Actueel

11-09-11 - Eindhoven’s tweede live optreden (besloten feest) heeft plaatsgevonden op 10 september. Een uniek optreden, want door afwezigheid van drummer Ton hebben we een invalster moeten regelen. Probleem opgelost? Nou nee.... Invalster Joni werd op het laatste moment door ziekte geveld en moest het eveneens laten afweten. Gelukkig heeft invaller-invaller Teun ons optreden gered. Onze jonge buurtgenoot Teun had aan een half woord genoeg om ons met vaste hand door ons repertoire te kunnen loodsen. Teun, nogmaals bedankt jong!

15-05-11 - Blazer Reinier heeft ervoor gekozen de band te verlaten. Hij is wat serieuzer met muziek bezig dan de Eindhoven-clan en kreeg zijn tijd steeds moeilijker verdeeld over zijn verschillende muzikale activiteiten. We respecteren zijn keuze natuurlijk en danken hem voor zijn inzet, humor en muzikale bijdrage in het afgelopen jaar.

26-03-11 - Eindhoven’s eerste ‘levende’ optreden voor publiek. We wisten er zowaar nog een toegift uit te slepen. Voor ons een boeiende ervaring.
Het Eindhovens Dagblad had zelfs een cultuurredacteur op ons afgestuurd in de persoon van Daphne Broers! Hieronder een impressie. 
Van Eindhoven welteverstaan. Niet van Daphne.


De uitswinger van de avond (nieuwe video)

Voor meer video’s klik hier

06-03-11 - Eindhoven heeft het verzoek gekregen mee te werken aan een benefietdag ten bate van de buitenaccomodatie van megapartycentre ‘De Blokhut’. Om eerlijk te zijn, we hebben ons eigenlijk gewoon opgedrongen. Dat wil dus zeggen: Eindhoven heeft een eerste gig! Een echt optreden dus. Wanneer? 26 maart 2011. Locatie: Megapartycentre De Blokhut, Adolf van Cortenbachstr. 92 in Eindhoven. Komt allen. Voor ieder die het langer dan 3 nummers volhoudt zijn er leuke prijzen beschikbaar!

06.10.10 - Eindhoven bestaat nu al 11 repetities, ofwel 27,5 uur. Sinds kort hebben we een zesde muzikant binnen onze gelederen: Tijan. Je raadt het al: zoon van Patrick. Hij gaat zich toeleggen op de gitaarpartijen van onze niet aflatende reeks nieuwe nummers. En omdat enige vorm van zelfkastijding ons niet vreemd is kiezen we steeds vaker voor nummers die te hoog zijn gegrepen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Jamie Cullum’s repertoire?

15.08.10 - Eindhoven bestaat inmiddels al weer 7 repetities, ofwel 17,5 uur.
We beginnen de laatste tijd al aardig op elkaar ingespeeld te raken.
Afgelopen vrijdag vierden we dat we drie van de vijf(!) nummers gelijk begonnen en ook nog eens gelijk eindigden. Dat belooft nog wat voor de toekomst. En over de toekomst gesproken....


We gaan toeren!
De voorbereidingen voor onze wereldtour in 2023 zijn in volle gang. 
De meeste problemen ondervinden we niet op muzikaal gebied maar op het logistieke vlak. Hoe smokkel je je dagelijkse behoefte aan rookwaar en bier het vliegtuig binnen en worden rollators als handbagage aangemerkt?
En in welke landen staat er een gevangenisstraf op auditieve vervuiling? Past de backline in Gerritz Combootje en haalt ie überhaupt de luchthaven? Het zal niemand verbazen dat al deze trubbels hun weerslag zullen hebben op het uiteindelijke muzikale resultaat. Maar goed, de tijd zal het leren.video%27s.htmlshapeimage_1_link_0
 
In het kort:

Opgericht:  Voorjaar 2010
Reden:  Als Dries Roelvink het mag, dan mogen wij het ook
Genre: Stijlloos 
Ambities: Winnen van de Gouden Traan Trofee 2012
Kansen: Doe niet zo gek joh
Label: Wild Willie Productions
Trainingscentrum: Pizza Hut 
Frequentie: Tweewekelijks Personalia 
in random order
PATRICK
Bendeleider én aanstormend zangtalent.
JONNEKE
Onze muzikale moederkloek
mét papieren.
GERRIT
Muzikaal anal-
fabeet. Speelt
met zijn oren.
TON
TIJAN
 

Playlist 
Voor ik vergeet
Are you allright
God put a smile upon
How the west was won
Come undone
Don’t stop the music
Old Town
Don’t stop
To make you feel my love
Saturday Night
Trapped

Links
http://driesroelvink.nl
Toby Rix
http://www.irisbuurt.nlhttp://driesroelvink.nlhttp://www.youtube.com/watch?v=usswJAYPb_o&feature=relatedhttp://www.irisbuurt.nlshapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1shapeimage_9_link_2